Clubul AFC Chindia Târgoviște Dezaprobă Orice Asociere cu Activități Politice

Recent, s-au răspândit în mediul online și în presa locală informații care implică jucătorul nostru, Andres Brînzea, într-o campanie a unui partid politic. Clubul AFC Chindia Târgoviște dorește să clarifice aceste afirmații și să aducă lumină în legătură cu situația:

Andres Brînzea declară: “Am fost rugat de un vecin să fac o poză cu ziarul printat, unde erau prezentate modalități de ajutor pentru copii. Nu am împărțit pliante, nu simpatizez cu niciun partid politic și nu am participat la nicio campanie politică. Îmi pare rău că nu am fost atent și s-au creat aceste false zvonuri că aș fi participat la campania politică.”

Clubul nostru își menține integritatea și reputația intacte și va lua măsurile necesare pentru a combate orice tentativă de denigrare a clubului și a jucătorilor săi.

Clubul AFC Chindia Târgoviște își exprimă sprijinul total față de Andres Brînzea și îi asigură pe suporterii noștri că vom continua să ne concentrăm pe fotbal și să aducem mândrie și bucurie comunității noastre.